FOİMYO 2018-2019 Eğitim Yılı Otomotiv Mesleki Seminerleri Başladı

FOİMYO 2018-2019 Eğitim Yılı Otomotiv Mesleki Seminerleri Başladı Üniversitemizin kurumsal hedefleri doğrultusunda Kocaeli Üniversitesi Ford Otosan İhsaniye Otomotiv MYO'da uygulanan "İşletme Ortaklı Mesleki Eğitim Modeli Uygulamaları" kapsamında, 2014-2015 yılından itibaren her yıl düzenlenmekte olan mesleki eğitim seminerlerinin ilki Okulumuzda gerçekleştirildi. Üniversitemiz ve Ford Otosan A.Ş. arasındaki "Eğitim İşbirliği Protokolü" kapsamında FOMEAkademi desteği ile düzenlenen "2018-2019 Eğitim Yılı Seminer Etkinlikleri, "Otomotiv Boyama İşlemleri" konulu seminer ile başladı. Ford Otosan Yeniköy Boyahane Üretim Müdürlüğü Endüstri Mühendisi Yusuf HOROZ ve Makina Mühendisi Ahmet Uğur DEDE tarafından gerçekleştirilen seminere Oto Boya ve Karoseri programı 1. sınıf öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Yeniköy boyahanesinde uygulanan ergonomik ve çevreyi koruyan yaklaşımların anlatılmasıyla başlanılan seminerde, Fosfat-Elekrocoat-Boya kaplaması uygulamaları ile 3 Wet sisteminin ayrıntıları aktarıldı.Seminer sonunda öğrencilerimiz tarafından merak edilen tüm sorular yanıtlandı ve ardından Okulumuz tarafından konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi.