OKULUMUZDA ORYANTASYON TOPLANTISI

OKULUMUZDA ORYANTASYON TOPLANTISI 02.10.2018 tarihinde Okulumuza yeni katılan öğrencilerimiz için FOİMYO Konferans Salonunda Oryantasyon toplantısı/eğitimi gerçekleştirildi. Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü ile Motorlu Araçlar Ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü 1. Sınıf öğrencilerimiz, toplantıya yoğun ilgi gösterdi. Okul Müdürümüz Doç. Dr. Abdulkadir Cengiz’in Okulumuz imkanlarını, akademik-idari organizasyonunu, Üniversite-Sanayi iş birliğine dayanan “İşletme Ortaklı Mesleki Eğitim Modelini” anlatmasıyla başlayan toplantıda; Okulumuz Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi İlbeyi Kılavuz ve Öğr. Gör. Kamil Karabaş, Bölüm Başkanları Doç. Dr. Ufuk Abacı ve Dr. Öğr. Üyesi A. Tamer Ertürk ile Ford Otosan Mesleki Eğitim Akademisi temsilcisi Hüseyin Yakup Temur söz aldı. Toplantının sonraki aşamasında ise Okulumuz Öğrenci İşleri Sorumlusu Mehmet Ay, öğrencilerimize ÖBS (Öğrenci Bilgi Sistemi), UZEM (Uzaktan Eğitim Merkezi) kaynaklı derslerin işleyişi, Not Sistemi ve Okulumuzun genel ders sistemleri, staj yönetmeliği gibi konularda bilgi aktardı.